Temokake Boneka Seks TPE Puas Saka Model Luwih saka 2000

Sampeyan bisa kanthi bebas cocog karo sirah lan awak boneka seks kanggo nggawe dhewe Boneka cinta TPE. Keuntungan saka realistis kita TPE boneka nyata sing ketok, ing tangan siji, iku ditrapake kanggo jinis urip. Ing sisih liya, kita tambah akeh ndeleng ukuran urip sing berkualitas Boneka jinis TPE ugi saged dipunginakaken kangge ngandharaken karukunan.

Nuduhake asil 1-60 saka 446

  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks bokong gedhe  TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling populer
      TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks awak lengkap  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling populer
    boneka katresnan nyata  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • jeng boneka katresnan
    boneka seks montok  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks remaja
    boneka seks enom  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka jinis urip
    boneka seks ukuran urip  TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks terjangkau
    boneka katresnan murah  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks 65cm
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Flat Chested
    Boneka Jinis Flat Chested  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

TPE boneka seks bisa digawe dowo nganti 5.5 kaping dawa. Sifat-sifat kasebut nyumbang kanggo suppleness lan softness. Akibaté, TPE minangka bahan sing cukup populer sing digunakake ing barang-barang saben dina amarga bisa digunakake kanggo nggawe barang sing nduweni fitur kaya karet nanging isih nggunakake efisiensi teknik cetakan injeksi saiki amarga bisa cocog karo bentuk sing ora duwe aturan nalika dipanasake. Iki nggawe luwih ekonomis kanggo mbentuk lan mbentuk maneh.
Saiki kita bakal ngrembug babagan pro lan kontra TPE sing luwih spesifik.

Pros saka TPE Love Doll

Boneka seks TPE wis populer ing taun-taun pungkasan, amarga regane murah. Elastomer termoplastik banget murah kanggo diprodhuksi lan boneka seks, mulane, regane murah. Kajaba iku, biaya sing murah iki ora ateges kualitase ora apik, saengga menehi keuntungan tambahan. TPE nem boneka padha mitra plastik kanggo versi sing luwih murah. Pelanggan cenderung menehi perhatian marang dheweke minangka luwih gampang diakses lan mulane metu saka rak luwih cepet tinimbang boneka liyane.

Perasaan Boneka Seks TPE

Loro-lorone TPE lan silikon minangka bahan sing alus, mula loro-lorone meh padha ing derajat realisme, kanthi mung beda cilik. Nanging yen kita ngomong babagan realisme lan fitur lifelike, boneka seks silikon duwe tangan ndhuwur, amarga industri silikon wis berkembang lan olahan amarga teknologi anyar ing taun-taun pungkasan.

Boneka seks silikon duweni vagina sing paling apik lan bagean awak liyane. Lan industri TPE ana ing fase berkembang, dadi TPE nem boneka ora ditetepake kanthi apik kaya silikon nanging isih duwe sentuhan nyata kanggo penampilane. Contone, pindhah saka cangkir B menyang Piala C ing boneka bahan silikon krasa luwih nyata tinimbang boneka bahan TPE.

Boneka TPE luwih alus lan luwih apik tinimbang mitra Silicone, sing dadi sebabe luwih disenengi; padha aran lan katon luwih alam saka silikon. Bahan sing digunakake kanggo nggawe boneka seks TPE uga fleksibel lan ora mung alus. Nyatane, ora ana posisi seks karo boneka seks TPE sing ora bisa diduweni. Boobs lan bokong sing wobble bali lan kasebut nalika rock dheweke bali lan kasebut sak jinis amarga padha luwih alami. Sampeyan manawa kanggo katon ing lan luwih seneng golek pandelengan macem lan seductive.

Liyane bab apik babagan TPE nem boneka, padha digawe hypoallergenic. Iki tegese kulit sampeyan ora bisa alergi sanajan sampeyan nggunakake tanpa perlindungan. Pabrikan wis mesthekake yen boneka kasebut aman kanggo panggunaan manungsa.