Tuku Macem-macem Boneka Seks Silikon Mewah ing HYDOLL

Dibandhingake karo bahan boneka seks liyane, boneka seks silikon luwih realistis lan apik, saéngga nambah persepsi pangguna. Telusuri Pilihan sing paling Realistis Boneka Cinta Silikon Saiki.

Nuduhake asil 1-60 saka 97

  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks lungguh ing sofa
    Boneka seks nganggo bra ireng  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

Apa Boneka Seks Silikon?

Boneka cinta silikon kanggo didol digawe saka silikon, bahan polimer buatan sing karet, tahan panas, lan kasedhiya ing macem-macem wujud. Iki minangka bahan sing serbaguna kanthi akeh sifat lan panggunaan, kalebu spatula pawon, teethers bayi, lan payudara buatan kanggo operasi kosmetik. Boneka seks silikon wis sawetara wektu lan wis kabukten dadi kualitas paling dhuwur sing kasedhiya.

Karet silikon minangka karet sing kuwat banget sing bisa digawe alus lan stabil kanthi cara nyiapake lan bisa nahan wujud asline sanajan ing tekanan sing ekstrim. Iku uga anget lan resik amarga ora reaksi karo paling rereged. Biasane digunakake ing implan medis. Punika ditondoi dening resistance kanggo suhu dhuwur.

Teknologi manufaktur kanggo silikon wis ngalami akeh owah-owahan ing sawetara taun kepungkur (kaya karo kerangka logam boneka seks silikon sing nyata) lan teknologi kasebut saya tambah akeh. Silicone yaiku karet silikon sing dicampur karo karbon, hidrogen, lan oksigen.