Sex Doll Torso Big Sale Wiwit $59 Dikirim Saka CA, USA

Yen sampeyan pengin boneka jinis ora abot banget, sampeyan bisa tuku a Boneka seks jinis. Kajaba iku, meh setengah rega saka boneka seks ukuran lengkap. Dadi apa ora? Entuk boneka seks setengah awak utawa bokong dolanan seks, nggawa urip seks luwih nyenengake.

Nuduhake kabeh asil 42

  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seksi
    Boneka seks super realistis  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • katresnan nyata boneka seks
    boneka seks urip nyata  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Bokong realistis  TAMPILAN CEPAT
  • Metu saka Simpenan
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

    Boneka Seks 105CM

    $1,399 $1,266
  • Metu saka Simpenan
    Boneka katresnan sing menggoda
    Boneka seks payudara sing lucu  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

    TPE Boneka Seks Torso

    $1,599 $1,099
  • Metu saka Simpenan
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

Apa iku Torso Boneka Seks?

Boneka Seks Torso minangka dolanan seks sing ngrangsang awak wadon lan lanang, kalebu dildo simulasi, bokong, payudara, vagina, lan boneka seks setengah awak. Boneka seks Torsos uga dikenal minangka boneka katresnan pasangan seksual. Padha sintetik dolanan seks kaya manungsa sing wis digawe kanggo nyedhiyani kesenengan seksual lan memitran. Ing meh kabeh cara, padha digawe kanggo katon kaya lanang utawa wadon. Lagi digawe kanggo katon luar biasa apik tenan karo junks tengen sijine ing panggonan tengen, saka kurva awak kanggo penthil katon nyata-looking lan alat kelamin. Saiki, awak sing paling umum yaiku dolanan seks bokong gedhe, boneka anal, boneka seks sikil, lan boneka seks setengah awak. Dene jinis kelamin, ana jinis kelamin wadon lan jinis kelamin lanang. Dene perangan awak, ana dildo awak, masturbasi awak, boneka anal, lan boneka pus. Kanggo materi, ana TPE / TPR / Silikon kelas medis awak boneka seks. Kanggo bobot, sing populer luwih saka 20 lbs pus lan bokong lan 50 kilogram pus lan bokong.

Dadi pirang-pirang taun sawise katon boneka seks silikon, wong-wong mbutuhake produk sing luwih apik, luwih trep kanggo digawa, lan luwih gampang kanggo ngresiki.

Boneka setengah dawa, manawa ana perangan awak sing mung sirah lan awak, lengen, awak lan sirah, awak lan sikil ngisor, utawa bokong, kabeh padha duwe ciri umum sing ora lengkap, mula diarani. Boneka Seks Torso. Amarga murah lan entheng saka produk iki, wis dikenal masyarakat.


Napa Aku Kudu Pilih Boneka Seks Torso?

Boneka seks nduweni akeh kaluwihan, sawetara yaiku:

Rega luwih murah

Ing kauntungan paling gedhe lan paling ketok a boneka seks jinis yaiku rega. Amarga apa sing sampeyan tuku mung bagean saka boneka seks, biaya produksi lan biaya transportasi bakal suda, mula regane murah banget. Sanajan sampeyan mung tuku bagean awak, aku percaya yen bagean sing sampeyan tuku minangka bagean sing paling disenengi, sing bisa dibandingake Cup masturbasi luwih apik. Duwe bagean saka wong wadon nyata ndadekake kapentingan luwih. Iku apik kanggo nglampahi kurang ing bab sing paling apik!
Rega sing murah tegese sampeyan bisa tuku boneka sing bisa digunakake ing jejere awak, ngalami perasaan sing beda, lan ngirit dhuwit akeh. Iki pancene pilihan sing paling apik.

Ukuran Banget Trep

Kanthi awak boneka seks, sampeyan ora perlu mikir babagan nemokake papan sing luwih gedhe kanggo nyimpen amarga ukurane cilik. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake papan sing cocog kanggo nyimpen, sawetara uga bisa digawa karo sampeyan. Yen sampeyan tuku boneka seks kanthi awak lengkap, pungkasane sampeyan kudu tuku sawetara kothak khusus kanggo ndhelikake, kayata sofa kanthi kunci lan amben kanthi fungsi panyimpenan. Iki ora biaya cilik. Badan boneka seks digawe saka bahan TPE utawa silikon sing padha lan luwih gampang diresiki.

Bobot sing luwih entheng

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, boneka seks jinis ora duwe bagean awak, mula luwih cilik tinimbang boneka jinis ukuran lengkap, sing tegese bobote bakal entheng. Amarga entheng, sampeyan bakal luwih santai sajrone jinis lan sampeyan bisa nindakake postur liyane. Ora perlu nyepeng boneka kasebut kanthi kuat nalika nggawe katresnan, lan sampeyan ora bakal kesel sawise pacaran, amarga pancen entheng lan gampang digawa menyang kamar mandi kanggo ngresiki, sing trep banget. Plus loro perangan narik ing jero banget menginake

Pilihan liyane

Yen awak boneka seks siji ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa milih tuku loro boneka seks jinis, milih loro torsos beda, lan prices uga terjangkau. Contone, sampeyan bisa milih sikil boneka seks, utawa mung bokong gedhe, utawa mung dodo lan vagina jus lan liya-liyane.

Iki minangka cara sing apik kanggo nyoba lan nyingkirake kamar turu sing mboseni. Beda boneka seks jinis lan pengalaman sing beda-beda kabeh migunani. Kajaba iku, tuku sawetara torsos boneka seks luwih praktis tinimbang mbuwang sawetara ewu dolar kanggo boneka awak lengkap.

Luwih apik nangani

Awak boneka seks kudu duwe umur. Sanadyan ora, ing sawijining dina sampeyan pengin ngganti karo sing anyar, banjur mbuwang sing lawas. Iki uga minangka kauntungan gedhe saka awak boneka seks. Nalika arep ngresiki, amarga ukurane cilik, gampang ditangani, ora kaya boneka seks, angel banget kanggo ditangani.


Kepiye Milih Torso Boneka Seks Sampeyan?

Yen sampeyan anyar, umume nyaranake sampeyan nyoba boneka seks sing ukurane luwih cilik, kayata Boneka Seks Torso. Boneka jinis jinis iki ora mung cocok kanggo pemula, nanging uga nyenengake kanggo pemain sing berpengalaman.
The boneka jinis torso, dibandhingake karo jinis boneka seks liyane, nduweni rega sing terjangkau, gampang dioperasikake, fitur sing luwih entheng. Gumantung ing pilihan customer, disaranake pilihan ing ngisor iki.
1. Mulai karo ukuran dodo lan bokong sing beda-beda, umume dodo gedhe cocog karo bokong gedhe, dodo cilik cocog karo bokong cilik sing katon luwih terkoordinasi.
2. Mulai saka struktur, yen sampeyan ora seneng Dolanan Seks Torso mung duwe awak, pasar uga duwe lengen utawa duwe pupu. Bisa dideleng yen awak banget owah-owahan, dhasar bisa nyukupi sebagian besar pelanggan sing duwe kabutuhan beda.
3. Saka bobot, ing Boneka Jinis Torso kaca rincian produk, bakal cetha nuduhake paramèter bobot standar, yen pancene ora bisa nemokake, sampeyan bisa hubungi layanan customer online. Ayo padha nindakake liyane kanggo sampeyan.