Boneka Seks Realistis, menehi pengalaman sing luwih apik tinimbang wanita ayu

Boneka Seks Realistis duwe tampilan nyata, tokoh sing luwih panas, lan luwih atraktif tinimbang bocah wadon asli. Mbangun lan ngatur sampeyan Boneka Seks sing nyata karo macem-macem awak seksi lan macem-macem pasuryan ayu.

Nuduhake asil 1-60 saka 266

  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks bokong gedhe  TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling populer
      TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks awak lengkap  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling populer
    boneka katresnan nyata  TAMPILAN CEPAT
  • jeng boneka katresnan
    boneka seks montok  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka seks remaja
    boneka seks enom  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka jinis urip
    boneka seks ukuran urip  TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks terjangkau
    boneka katresnan murah  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka jinis urip
    katresnan nyata boneka seks  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

Boneka Seks Realistis pilihan sing paling apik

Boneka seks sing realistis punika kualitas super dhuwur, super ayu, lan super seksi jinis boneka, padha banget populer. Padha katon padha karo wong nyata nanging luwih sampurna tinimbang wong nyata, duwe awak sing luwih sampurna, lan duwe tampilan sing bisa disesuaikan.
Macem-macem balapan lan macem-macem gaya ngidini sampeyan ngalami perasaan sing ora bisa digayuh ing kasunyatan.

Sejarah Pangembangan

Boneka seks realistis modern pisanan muncul ing Jerman lan Jepang ing pungkasan taun 1930-an. Ing kawitan, padha utamané dipigunakaké kanggo tujuan militèr. Jepang digunakake ing kapal selam laut. Boneka seks sing nyata nalika iku muncul ing lingkungan sing mung wong lanang sing bisa mbebasake wong kanthi seksual. Ing taun 1950-an, boneka Sex sing realistis didol ing pasar Jerman minangka dolanan seks, lan desaine malah menehi inspirasi marang Ruth Handler kanggo nggawe dolanan bocah-bocah wadon-Boneka Barbie. Ing taun 1970-an, boneka Sex realistis khas pisanan muncul ing Jepang; ing taun 1990-an, tekstur boneka Sex sing realistis luwih cedhak karo kulit manungsa sing nyata, nanging isih diikat. Ing wektu sing padha, sawetara manufaktur nyoba nggawe boneka karo balung, nanging efek saka produk ora marem. Ing taun 2000-an, boneka sing diprodhuksi ing Jepang palsu lan nyata, lan sentuhan kasebut cedhak karo kulit manungsa sing nyata.
Minangka revolusi ing sajarah produk seks, penemuan saka Boneka Seks Realistis nggawa urip anyar kanggo produk seks. Boneka seks sing realistis diciptakake nalika perang. Sajrone Perang Donya II, kanggo nyegah prajurit Jerman seneng-seneng karo wanita "katurunan non-Arya" ing zona pendhudhukan 5, lan kanggo nyegah panyebaran penyakit kelamin ing tentara Nazi, kepala negara Nazi Hitler kanthi pribadi milih komandan SS Himmler kanthi diam-diam ngembangake boneka Sex Realistis kanthi struktur fisiologis wanita sing padha, kanggo nyuda kabutuhan tentara Jerman. Hitler uga nyedhiyakake syarat khusus kanggo boneka Seks sing realistis iki ing wektu kasebut, "Dheweke kudu duwe kabeh penampilan seksi sing diduweni bocah wadon, utamane, kulit putih, rambut emas, mata biru, lan dhuwure 1.76 meter. , lambene montok lan dhadhane montok.”
Nanging, amarga bombing Sekutu Dresden, ngendi ing Boneka Seks Realistis pabrik Processing dumunung, rencana, kang dianggep minangka ndhuwur-rahasia, seda. Sawisé iku, Amerika Serikat nyalin rencana iki nalika Perang Vietnam lan nyedhiyakake pirang-pirang boneka Seks sing realistis kanggo tentara Amerika ing garis ngarep, sing entuk pujian saka para prajurit.

Kenapa boneka kita realistis?

Ing tahap iki, ana rong bahan sing digunakake kanggo nggawe Boneka Seks Realistis, Bahan TPE lan bahan silikon. Boneka Seks Realistis sing digawe saka bahan TPE nduweni kaluwihan gedhe ing rega lan nduweni kaluwihan gedhe ing tingkat mobilitas anggota awak, mula wong duwe rasa realisme sing dhuwur. Boneka seks liyane sing digawe saka bahan silikon duwe rincian luwih akeh tinimbang boneka TPE. Sampeyan malah bisa ndeleng pori-pori boneka, sing nyata banget.
Saben boneka digawe kanthi tangan, lan artis bakal nggambar rincian boneka kasebut supaya boneka kasebut katon luwih nyata.
Sawetara boneka disalin siji-kanggo-siji nggunakake model Sensasi Web nyata sing ayu lan seksi. Sawise fine-tuning, cacat ilang saka boneka, nggawe boneka luwih sampurna tinimbang wong nyata lan ngluwihi kasunyatan.
Ana koleksi ageng saka Boneka Seks Realistis liwat toko internet karo macem-macem fitur kanggo nggawe lan njaluk nggodha dhuwur liwat organ sensitif ing awak. Sanajan ana akeh toko online sing kasedhiya kanggo ngirim boneka seks kanggo pangguna sing beda, umume para pelanggan seneng karo toko diwasa Irlandia amarga ana macem-macem boneka jinis t ing macem-macem warna lan gaya. Umume boneka seks digawe saka karet alus, sing menehi godaan kanggo nggunakake.
Liwat situs web iki, sampeyan bisa nemokake luwih akeh Boneka Seks Realistis kanggo pria, wanita, pasangan, lan liya-liyane, mula sampeyan bisa milih boneka sing paling apik ing wektu sing cendhak saka situs web iki. Duwe masturbasi minangka pilihan sing tepat kanggo nyukupi kepinginan seksual, mula sampeyan kudu nemokake toko sing paling apik kanggo nggawe boneka seksual kanggo seneng-seneng lan hiburan kanthi kesenengan nyata ing wayah wengi. Nggunakake boneka ngirim kesenengan nyata lan apik tenan kanggo klien.

Nggawe Boneka Seks Realistis

Ayo kula ngenalake sampeyan produksi boneka seks sing realistis.

1: balung.

Iki minangka tahap pertama lan penting banget kanggo nggawe boneka seks. Mobilitas minangka syarat penting kanggo ngevaluasi apa boneka iki minangka boneka nyata. Balung kasebut mengaruhi mobilitas boneka seks lan apa bisa ndhukung bobot kabeh boneka seks. Umumé, struktur logam sing simulasi balung manungsa digunakake, sing cukup realistis. , Nanging rega iku bobot bakal abot

2: Wujud.

Sawise duwe balung, awak lan kulit boneka seks minangka proses mbentuk awak. Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda, kita wis ngasilake macem-macem boneka seks sing realistis beda dhuwur lan beda dhadha. Kita wis nggawe macem-macem model. Sawise diwutahake, bahan kaya kulit khusus bisa digunakake. Sawise diwutahake, sampeyan bisa ngenteni kanthi tenang nganti boneka seks bisa dibentuk. Banjur, kanggo nyukupi realisme boneka seks, aku wiwit nyetel rincian kanggo nggawe boneka seks luwih nyata. Banjur ana werna kulit. Kita bakal map werna kulit boneka kanggo werna sing customer seneng miturut kabutuhan customer, kang banget cedhak karo werna kulit wong nyata.

3: sirah.

Bagian pungkasan saka awak sing bakal digabung ing kabeh proses produksi boneka seks sing realistis yaiku sirah, sing dipasang ing awak sing wis dibentuk. Nanging iki mung kedadeyan nalika wong sing ngurus lukisan pasuryan rampung. Artis sing tanggung jawab kanggo pasuryan kudu bisa ngasilake kabeh fitur sing dijaluk klien, kayata warna mata, bentuk lambe, dandanan, lan liya-liyane. Banjur nggawa rambut palsu sing disenengi pelanggan menyang boneka kasebut. Yen pelanggan pengin luwih nyata, rambut, alis, lan macem-macem rambut ing awak bisa ditanem tinimbang nggunakake rambut palsu. Rambut sing ditanem luwih nyata tinimbang wig.

Umume ana sawetara alasan kanggo tuku boneka seks sing nyata

1. Nggawe seks urip harmonis

Urip seksual mbutuhake kerjasama wong loro, nanging akeh kedadeyan ing urip. Sampeyan gelem saben wektu, bisa uga amarga biasa, bisa uga amarga kerjane ora marem, bisa uga amarga ana padudon antarane lanang lan wadon. Bisa uga sing pasangan ora pengin jinis dina. Ana macem-macem kahanan sing ora bisa urip jinis normal. Nanging, nalika iki kedaden, loro lanang lan wadon pengin nyoba piyambak. Aku sampeyan kudu a boneka seks sing realistis sing ngijini sampeyan kanggo nemu pengalaman nyata lan gawe marem jinis pengin. Kanthi cara iki sampeyan bisa nindakake dhewe tanpa kuwatir babagan setengah penolakan, iki mesthi dadi solusi sing paling apik

2. Irit banget

Pembayaran siji, nikmati urip. Boneka seks umume digawe saka TPE lan baja lan awet banget. Efek regangan saka bahan TPE apik banget, lan bisa dawa banget. Ora kanggo sebutno pigura baja, iku banget awet, gegandhengan karo care ati-ati, Aku pracaya sing a Boneka Seks Realistis bakal luwih awet, kita bakal menehi boneka seks jeroan seksi. Yen sampeyan pengin dheweke sugih luwih apik, sampeyan bisa tuku sawetara sandhangan sing luwih apik.

3. Nggawe sampeyan ora maneh piyambak

4. Laku katrampilan jinis