157CM C-Cup BBW Sex Doll-Saham Ing AS

$1,699 $849


Napa Pilih kita?
  • Ora ana Informasi Boneka Seks
  • Rega Kita Kalebu PPN lan Bea Cukai
  • Factory Outlet Rega Terjangkau
  • Perlindhungan SSL, Pembayaran Aman (Kartu Kredit)
  • DHL, Fedex utawa UPS Gratis Pengiriman
  • Boneka kami CE, FDA, RoHS Bersertifikat

Ngatur Boneka Panjenengan

Nalika tuku, sampeyan bisa milih konfigurasi ing ngisor iki

  • Wiwit produk iki saiki ing Los Angeles gudang, lokasi pangiriman kanggo produk iki diwatesi ing US.

    Yen sampeyan ana ing AS, bisa dikirim menyang sampeyan ing dina 4-8.




    Werna Kulit: Padha karo Gambar

    Kacamata Werna: Padha karo Gambar

    Wig Gaya Rambut: Padha karo Gambar

    Vagina: Dibangun ing Vagina

    Ngadeg: Ora Ngadeg

mbandhingaké


Ketik Kode Kupon: HY50

$ 50 Off Tuku Luwih $ 999

SKU: OV3-157#139JF

Kategori: , , , , , , , , , , , , ,

Tulung dicathet:

  • Sawise nggawe pesenan, butuh udakara 3-7 dina kanggo ngasilake boneka iki (yen sampeyan pengin ngirim kanthi cepet, pilih Simpenan dolls in USA)
  • Sandhangan boneka mung kanggo pamer. We nyedhiyani jeroan seksi, Nanging kita ora nyedhiyani sandhangan padha foto.
  • Wektu pengiriman: USA 7 ~ 15 Dina, Eropa 18 ~ 25 Dina. Iki mung kira-kira wektu pangiriman, Kita ora njamin tanggal pangiriman.
  • Nggunakake VPN? yen sampeyan nggunakake VPN utawa Proxy kanggo nutupi IP sampeyan, sistem keamanan kita bisa menehi tandha lan nolak transaksi sampeyan. Kita ngerti keprihatinan sampeyan babagan privasi, nanging VPN biasane ditandhani dening akeh prosesor pembayaran lan kita uga pengin nglindhungi awake dhewe saka scammer, mula aja kuwatir, lan percaya yen informasi sampeyan dilindhungi lan dienkripsi. Karyawan kita ora entuk akses menyang kertu kredit lan rincian Payal, umpamane, mula aja njaluk pesenan kanggo sampeyan liwat telpon utawa chatting, amarga dheweke ora bakal bisa nulungi sampeyan.



Gratis siji sirah kanggo promosi wektu winates

Photo

boneka jinis urip
boneka jinis urip
boneka seks paling apik
boneka jinis urip
boneka jinis urip
boneka seks paling apik
boneka jinis urip
boneka jinis urip


Description

Boneka Seks Urip Nyata populer

1. Boneka Seks BBW punika 1: 1 tiron saka wong wadon nyata. Saben wanita sing dipilih yaiku saka basis data gedhe sing nuduhake fitur pasuryan lan awak sing paling disenengi wong lanang.

2. Boneka katresnan digawe saka TPE, bahan sing paling cedhak karo kulit manungsa. Dheweke bisa nindakake akeh gerakan amarga balung njero digawe saka baja sing kuwat lan akeh sendi, kaya wong nyata.

3. Dandanan iku kabeh karya manual. Dadi, wektu saya suwe, yen dandanan wis ilang, sampeyan bisa tuku sawetara alat dandanan lan nggawe dandanan dhewe. Kabeh wong bisa nindakake. Iku gampang banget.

Parameter:

Dhuwur boneka tresna

dhuwur:

157cm / 5.15ft


Boneka tresna dhadha

Dhadha:

67cm / 26.37ing

Ukuran bra boneka

Ukuran Bra:

C-Piala


Pinggang boneka tresna

Pinggiran:

48cm / 18.90ing


Pinggul boneka tresna

Pinggul:

77cm / 30.31ing


cangkeme boneka nyata

Ambane lisan:

13cm / 5.12ing


Vagina Ambane

Ambane Vagina:

18 cm / 7.09 ing


Ambane Anus

Ambane anus:

17 cm / 7.09 ing


Boneka tresna bobot

Bobot resik:

29kg / 63.93 pon


Aksesoris ing ngisor iki mung cocog kanggo boneka ukuran lengkap luwih saka 100cm (kalebu 100cm).
Yen sampeyan tuku awak boneka seks utawa boneka seks ing ngisor 100cm, aksesoris ing ngisor iki ora kalebu.
Aksesoris: Wig, Celana Dalam, Selimut, Sisir, Pelumas, Bedak, Kondom, Sarung Tangan, Irrigator
222
9
Packing mantap
Kemasan karton kraft, kuwat lan padhet
Busa Damper
Damper wrapping, shockproof lan tahan kelembapan
6
7
Packing akhir
Karton kosong, ora ana informasi
Pangiriman rahasia
Pengiriman gratis inspeksi, pangiriman rahasia
8
9
Informasi Shield
Tagihan kurir tanpa informasi sensitif
Proteksi Privasi
Kurir ora ngerti informasi kargo
Pembeli bewara

Sawetara titik sampeyan kudu ati-ati.

1. Aja ngidini banyu mlebu sambungan antarane gulu lan sirah boneka. Iku bakal
nyebabake pigura logam ing njero teyeng. Sawise digunakake kanggo njaga boneka jinis garing karo bubuk.

2. Nggunakake sabun antibakteri netral, aja nganggo pembersih kimia, utamane kanggo jinis TPE nyebabake pigura logam ing njero teyeng. Sawise digunakake kanggo njaga boneka jinis garing karo bubuk.

3. Aja Nuduhake Boneka Jinis Panjenengan: Sawetara wong seneng nyenengi ing swinging lan wong telu. 

4. Sawise ngresiki boneka, gunakake andhuk garing kanggo garing banyu lan garing kanthi alami, banjur muter bubuk talcum, nglarang nggunakake pengering rambut kanggo garing boneka, sing bakal nggawe bahan TPE ing leleh suhu dhuwur, ewah-ewahan bentuk.

Carane Nyegah Mati

1, Sandhangan ngisor nyoba nganggo sandhangan werna cahya, putih utawa lawas.
2, sandhangan anyar nyoba kanggo tuku kualitas apik, Taobao 10 yuan paket jenis pawernan wilayah bilai.
3, yen ora ana sandhangan lawas, kahanan ekonomi lan ora ngidini kanggo tuku sandhangan larang banget, banjur sandhangan mentas dituku please wisuh sandhangan utawa deterjen umbah-umbah pisanan 5 kanggo 8 kaping, yen banyu-rendhem metu werna ora ketok maneh, banjur sampeyan bisa nimbang ngganti boneka.
4, sandhangan nyoba ora dipencet dening bobot boneka dhewe, nuduhke kanggo mbayar manungsa waé kanggo titik iki.
5, ana risiko staining sandhangan sanalika sawise njupuk gambar kanggo ngganti, nyuda wektu kontak.
6, sampeyan bisa nimbang menehi boneka nganggo kaos kaki siji-potong, ngisolasi sandhangan njaba. Utawa kain utawa kertas restoran cilik sing wernane cahya ing panggonan sing sandhangan nduweni tekanan sing cedhak. Contone, ing paling peteng piyama dhadha ana shrink bands, ngendi meksa luwih dhuwur tinimbang panggonan liyane, nanging uga utamané gampang kanggo reregetan, wektu iki sampeyan bisa pad saputangan putih utawa kertas restaurant bisa nang.

Ngresiki Awak:- Sadurunge ndemek boneka seks, priksa manawa awak resik. Iki bisa ngonfirmasi yen dheweke bakal tetep ing kulit sing resik.

Gunakake Pelumas Aman: - Priksa manawa sampeyan nggunakake pelumas adhedhasar banyu. Pelumas minangka bagean penting saka gairah seksual. Iku ndadekake tempek siyap kanggo seng nembus luwih jero lan uga nggampangake kanggo nyuda iritasi lan gesekan.

Aja Nuduhake Boneka Seks: - Sawetara wong lanang seneng ngayun lan wong telu. Nalika fantasi bisa uga nggumunake, kasunyatane bisa rada angel, utamane yen sampeyan nindakake boneka seks. Elinga yen wong liya duwe jinis sing ora dilindhungi karo boneka sing padha karo sing sampeyan gunakake siji-sijine, bisa uga nggawe masalah kanggo sampeyan. Dadi luwih becik nggunakake kondom nalika pacaran.

Sawise ngresiki boneka, gunakake andhuk garing kanggo garing banyu lan garing kanthi alami, banjur muter bubuk talcum, nglarang nggunakake pengering rambut kanggo garing boneka, sing bakal nggawe bahan TPE ing suhu dhuwur leleh, deformasi.

Bulu mata tiba utawa rusak kulit, sampeyan bisa nggunakake lem 502 kanggo kelet. 

Suwe-suwe dandanan boneka bisa dadi luwih entheng, sampeyan bisa tuku alat dandanan wanita kanggo dandanan boneka.

Kanggo masalah liyane, hubungi penjual.

Priksa Laporan Ngisor


2022 Produk Popular ing Saham AS
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

Telusuri Cepet Koleksi Popular

Pilih bocah wadon utawa bocah lanang sing disenengi saka luwih saka 2000+ model



reviews

Aksesoris ing ngisor iki mung cocog kanggo boneka ukuran lengkap luwih saka 100cm (kalebu 100cm).
Yen sampeyan tuku awak boneka seks utawa boneka seks ing ngisor 100cm, aksesoris ing ngisor iki ora kalebu.

7
8
Packing mantap
Kemasan karton kraft, kuwat lan padhet
Busa Damper
Damper wrapping, shockproof lan tahan kelembapan
Packing akhir
Karton kosong, ora ana informasi
12
Pangiriman rahasia
Pengiriman gratis inspeksi, pangiriman rahasia
Informasi Shield
Tagihan kurir tanpa informasi sensitif
Proteksi Privasi
Kurir ora ngerti informasi kargo
Pembeli bewara
Sawetara titik sampeyan kudu ati-ati.

1. Aja ngidini banyu kanggo ngetik sambungan antarane gulu lan sirah boneka kang. Iku bakal nimbulaké pigura logam nang kanggo teyeng. Sawise digunakake kanggo njaga boneka jinis garing karo bubuk.

2. Nggunakake sabun antibakteri netral, aja nganggo pembersih kimia, utamane kanggo jinis TPE nyebabake pigura logam ing njero teyeng. Sawise digunakake kanggo njaga boneka jinis garing karo bubuk.

3. Aja Nuduhake Boneka Jinis Panjenengan: Sawetara wong seneng nyenengi ing swinging lan wong telu.

4. Sawise ngresiki boneka, gunakake andhuk garing kanggo garing banyu lan garing kanthi alami, banjur muter bubuk talcum, nglarang nggunakake pengering rambut kanggo garing boneka, sing bakal nggawe bahan TPE ing leleh suhu dhuwur. , deformasi.

Carane Nyegah Dyeing

1, Sandhangan ngisor nyoba nganggo sandhangan werna cahya, putih utawa lawas.

2, sandhangan anyar nyoba kanggo tuku kualitas apik, Taobao 10 yuan paket jenis pawernan wilayah bilai.

3, yen ora ana sandhangan lawas, kahanan ekonomi lan ora ngidini kanggo tuku sandhangan larang banget, banjur sandhangan mentas dituku please wisuh sandhangan utawa deterjen umbah-umbah pisanan 5 kanggo 8 kaping, yen banyu-rendhem metu werna ora ketok maneh, banjur sampeyan bisa nimbang ngganti boneka.

4, sandhangan nyoba ora dipencet dening bobot boneka dhewe, nuduhke kanggo mbayar manungsa waé kanggo titik iki.

5, ana risiko staining sandhangan sanalika sawise njupuk gambar kanggo ngganti, nyuda wektu kontak.

6, sampeyan bisa nimbang menehi boneka nganggo kaos kaki siji-potong, ngisolasi sandhangan njaba. Utawa kain utawa kertas restoran cilik sing wernane cahya ing panggonan sing nduweni tekanan sing cedhak. Contone, paling saka piyama peteng dhadha ana shrink bands, ngendi meksa luwih dhuwur tinimbang panggonan liyane, nanging uga utamané gampang kanggo reregetan, wektu iki sampeyan bisa pad saputangan putih utawa kertas restaurant bisa nang.

Ngresiki Awak:- Sadurunge ndemek boneka seks, priksa manawa awak resik. Iki bisa ngonfirmasi yen dheweke bakal tetep ing kulit sing resik.

Gunakake Pelumas Aman: - Priksa manawa sampeyan nggunakake pelumas adhedhasar banyu. Pelumas minangka bagean penting saka gairah seksual. Iku ndadekake tempek siyap kanggo seng nembus luwih jero lan uga nggampangake kanggo nyuda iritasi lan gesekan.

Aja Nuduhake Boneka Seks: - Sawetara wong lanang seneng ngayun lan wong telu. Nalika fantasi bisa uga nggumunake, kasunyatane bisa rada angel, utamane yen sampeyan nindakake boneka seks. Elinga yen wong liya duwe jinis sing ora dilindhungi karo boneka sing padha karo sing sampeyan gunakake siji-sijine, bisa uga nggawe masalah kanggo sampeyan. Dadi luwih becik nggunakake kondom nalika pacaran.

Sawise ngresiki boneka, gunakake andhuk garing kanggo garing banyu lan garing kanthi alami, banjur muter bubuk talcum, nglarang nggunakake pengering rambut kanggo garing boneka, sing bakal nggawe bahan TPE ing suhu dhuwur leleh, deformasi.

1. Bulu mata tiba utawa rusak kulit, sampeyan bisa nggunakake lem 502 kanggo kelet. 

2. Swara wektu dandanan boneka bisa dadi luwih entheng, sampeyan bisa tuku alat dandanan wanita kanggo dandanan boneka.

3. Kanggo masalah liyane, hubungi bakul.

Rata-rata
0.0
(0)
0%
0%
0%
0%
0%
Saiki(0)
Liyane(3)

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

john
2022-04-12 18:21:45
Apik banget, aku seneng banget karo rambut pirang sing bleach, sing paling apik saka boneka sing apik banget iki yaiku ora ana pinggiran sing cetha sing nggawe entri ora krasa lara lan dheweke ngrasa kaya wanita sejati, aku bakal menehi boneka cinta iki 10 bintang yen aku bisa.
boneka seks paling murah
158cm F-cup Payudara Gedhe Boneka Seks Realistis ing Simpenan ing Amerika Serikat
john
2022-04-12 17:56:35
Rasane apik banget kanggo disentuh, desaine sampurna, trep banget kanggo digunakake, bisa nggawe aku klimaks, mula aku kepenak banget.
166CM F-Cup Lifelike Sex Doll-Stok Ing Australia
Bill
2021-09-16 14:43:35
Bahan kaya kulit alus banget kanggo disentuh lan nggawe produk iki seneng didemek lan diremas!
166CM F-Cup Lifelike Sex Doll-Stok Ing Australia