kategoridikategorikake Penyuluhan

Carane Sampeyan Njaga Torso Sex Doll Resik

  1. Mbusak bledug lan rereget.

Boneka cinta TPE lan silikon mesthi duwe bledug lan rereget, sanajan ruangan kasebut resik. Dheweke kudu diresiki kanthi rutin.

Umumé, iki diarani rampung saben rong minggu, nanging ora ana pedoman khusus.

Ana akeh artikel ing Internet sing nyaranake ngumbah sampeyan boneka jinis ing jedhing kanggo mbusak bledug lan rereget.

Siji titik saran ing kene.

Ora perlu wisuh ing jedhing.

Aku bakal ngomong maneh. Ora perlu ngumbah ing jedhing.

Uga, ora perlu nggunakake bubuk bayi kanthi rutin.

Iku cukup kanggo nggunakake nalika mbusak bledug lan rereget.

Aku duwe boneka katresnan sing aku ora nggunakake bedak bayi luwih saka rong taun, lan ora rusak.

Ora nggunakake ora ateges rusak.

Aku bakal ngomong maneh. Ora perlu nggunakake bedak bayi kanthi rutin.

Yen sampeyan pengin nggawe kulit luwih apik, sampeyan bisa nindakake kaya sing dikarepake.

Riasan ulang berkala (mung TPE)

Ing kasus TPE, dandanan kanthi alami bakal tiba amarga sifat materi kasebut. Mulane, perlu kanggo reapply dandanan periodik.

Kita rencana nerbitake kolom kapisah babagan cara ngaplikasi dandanan.

  1. Tansah nyimpen Panjenengan boneka jinis torso kanthi cara paling apik.

Supaya boneka tresna sampeyan tetep ayu, sing paling penting yaiku carane sampeyan nyimpen.

Sing paling penting kanggo njaga boneka katresnan sampeyan yaiku nyimpen kanthi cara sing paling apik.

Yen sampeyan gagal nglakoni, bisa dadi sobek, patah, utawa malah pecah.

Sanadyan sampeyan wis ngresiki rereget lan bledug, yen sampeyan ora nyimpen kanthi bener, kabeh bisa rusak.

Yen sampeyan wong sing sibuk lan ora duwe wektu kanggo ngresiki bledug lan rereget saka awak boneka cinta, paling ora, sampeyan kudu nyimpen ing kondisi optimal.

Apa cara paling apik kanggo nyimpen?

Cara paling apik kanggo nyimpen boneka katresnan sampeyan yaiku nyelehake (kanggo boneka TPE lan silikon).

Kanthi nyelehake boneka awak kanthi kabeh sendi sing ditarik, sampeyan bisa nyuda beban boneka kasebut lan nyegah supaya ora nyuwek.

Kita ora nyaranake nyimpen boneka ing kursi, amarga iki bisa nyebabake bokong dadi guwa lan sendi robek.

Panyimpenan sementara ora dadi masalah.

Kanggo ndawakake umur boneka seks, penting kanggo ngresiki kanthi rutin. Wiwit TPE banget nyerep, disaranake sampeyan ngresiki Boneka Cinta Nyata sawise saben nggunakake. Iki bakal mbantu nyegah akumulasi bakteri sing bisa ngrusak materi ing Boneka Cinta Nyata.

Kanggo nggawe reresik boneka katresnan luwih gampang, gunakake kondom nalika nuroni karo boneka seks. Kanggo ngresiki tempek, anus, lan saluran oral boneka seks awak, gunakake siram vagina utawa dubur lan siram nganggo banyu. Iki kudu digunakake ing kombinasi karo sabun utawa deterjen non-irritating.

Aja nggunakake deterjen utawa bahan kimia sing kuwat ing boneka seks Nyata. Padha bisa nimbulaké karusakan serius. Alkohol utawa solusi sing ngemot alkohol uga kudu dihindari. Kit reresik kita ngemot alat penting kanggo ngresiki boneka katresnan sing paling dhuwur.

Kanggo ngresiki lumahing boneka seks, gunakake andhuk sing lembut lan aman warna bebarengan karo banyu lan pembersih favorit. Kain kanthi warna sing luwih peteng kudu digunakake kanthi ati-ati banget, amarga pewarna kain bisa ngrusak permukaan boneka. Yen bisa, gunakake mung kain sing wernane entheng.

Kanggo reresik abot, sampeyan bisa adus boneka ing adus, nanging aja nyemplungaken gulu lan sirah amarga iki bisa teyeng balung logam.

Sawise boneka seks resik, garing nganggo andhuk sing lembut lan aman warna. Lebu permukaan boneka awak kanthi entheng nganggo bedak, bubuk bayi, utawa pati jagung. Simpen boneka torso ing posisi jejeg karo joints lengkap. Aja nyimpen boneka kanthi anggota awak utawa sendi ditekuk. Iki bisa nyebabake lipatan ing kulit boneka.