kategoriPenyuluhan dikategorikake aran

Sejarah Boneka Seks

boneka jinis brunette sandi boneka jinis Boris boneka jinis padha wis ana sawetara abad kepungkur nanging cukup beda kanggo apa kita bisa ngerti wiwit bab telung puluh taun, periode ing industri wiwit éling jinis boneka kaya sing kita kenal saiki. Secara historis, sajrone pirang-pirang abad lan macem-macem budaya sing wis ditindakake, […]

kategoriaran dikategorikake Penyuluhan

Bisnis Boneka Seks

House of Dolls bisnis omah-omah dibukak ing Desember 2018, nyewakake bengi karo boneka seks silikon TPE sing bener anatomis. Fervor, positif lan negatif, ngetutake, karo pemilik bisnis Kristen Dickson nindakake akeh wawancara media sawise situs web perusahaan diluncurake, nabrak kaping pirang-pirang amarga kakehan lalu lintas. Nanging, ing Maret 2019, House of Dolls wis [...]