kategoriPenyuluhan Others

Boneka Seks Realistis Ponggawa

Yen sampeyan lagi pacaran, rasa wedi yen ditipu mesthi ana. Wanita egois banget, mung seneng karo wong lanang sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan. Amarga boneka lateks iki minangka makhluk non-makhluk, mula dheweke ora bakal ngapusi sampeyan. Ora ana lampiran emosional sing dibutuhake: boneka iki ora duwe ati utawa emosi, mula […]

kategoriPenyuluhan dikategorikake aran

Sejarah Boneka Seks

boneka jinis brunette sandi boneka jinis Boris boneka jinis padha wis ana sawetara abad kepungkur nanging cukup beda kanggo apa kita bisa ngerti wiwit bab telung puluh taun, periode ing industri wiwit éling jinis boneka kaya sing kita kenal saiki. Secara historis, sajrone pirang-pirang abad lan macem-macem budaya sing wis ditindakake, […]

kategoriGaya urip aran Penyuluhan

Nanging Apa Boneka Seks

Boneka seks yaiku boneka seks generasi anyar sing nggunakake teknologi paling anyar ing karet hiper-realistis. Boneka seks uga dikenal minangka boneka katresnan, boneka nyata utawa boneka seks ing basa Prancis. Boneka seks pancen nyata, boneka wadon lan lanang ukurane urip sing digawe saka elastomer termoplastik (TPE) utawa silikon. Boneka seks duwe […]

kategoriPenyuluhan aran Gaya urip

Sing Boneka Cinta kanggo

boneka cinta boneka seks brunette Morgane 160cm Boneka Seks utawa Boneka Cinta iku kanggo kabeh wong lan cocok kanggo wong (pria lan wanita) kanthi utawa tanpa pengalaman seksual, pasangan sing pengin nambah seksualitas kanthi pengin nyoba ngayun… utawa malah sing kuciwa hubungan sadurunge sing ora pengin tundhuk [...]