Boneka Seks 100cm Seksi lan Manis

Boneka seks 100cm, tokohe cilik lan seksi, dhuwure 3.28 kaki, rambute ayu, ramping, luwih entheng, katon enom lan kebak vitalitas, nggawa dheweke mulih, sampeyan bisa nggawe tentrem Urip dadi ayu lan semangat.
100cm, katon cilik, dilebokake ing amben, dicekel ing tangan, lan dilebokake ing loker, kabeh cocok banget.
Ayo tuku prawan impenmu.

Nuduhake kabeh asil 55

  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Sex Doll
    cah wadon sethitik  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Flat Chested
    Boneka Jinis Flat Chested  TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Cinta
    Boneka Cinta  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Metu saka Simpenan
      TAMPILAN CEPAT
  • Dolanan Jinis Jepang
    Dolanan Jinis Jepang  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boobs gedhe tresna boneka
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • payudara ageng boneka nyata
    boneka seks payudara gedhe  TAMPILAN CEPAT
  • payudara gedhe tresna boneka
      TAMPILAN CEPAT
  • cah wadon cilik susu gedhe
      TAMPILAN CEPAT

Apa Sampeyan Tuku Boneka Seks 100cm?

Kaping pisanan: Boneka realistis 100cm katon cute banget. Regane biasane antarane $600 lan $1,000. Rega gampang ditampa, lan boneka 3.28 kaki sing lucu iki gampang disimpen lan digawa. Bobot rata-rata udakara 12kg / 26 lb, saengga bisa ngirit tenaga kerja. Boneka seks 100cm kita sampurna kanggo pemain sing pengin nggawa lan nyimpen luwih gampang, utawa wong-wong sing pisanan ngalami boneka seks. Price, ukuran, lan banget loropaken kanggo wong anyar.

Yen sampeyan seneng karo boneka seks 100 cm iki, tuku saiki!

Sampeyan uga bisa nggoleki boneka katresnan liyane kanthi ngetik tembung kunci ing HYDOLL, kayata boneka seks 65cm, Boneka seks 100cm, lan liya-liyane.

Sarehne: Sampeyan bisa uga wis krungu kabar yen tuku boneka cilik disita (biasane ing negara kayata Kanada, Inggris lan Australia). Akeh wong kuwatir yen pesenan Boneka cinta 100cm bisa uga dicekel, nanging iki ing Amerika Serikat, Jerman, Prancis, lan Jepang ora dadi masalah gedhe maneh. HYDOLL bisa ngimpor boneka kasebut menyang alamat AS (bea cukai), banjur dikirim menyang sampeyan ing njero (cathetan: nalika paket dikirim menyang negara, durung dipriksa amarga wis lulus pabean. Ora ana sing ngerti apa ing paket, kajaba sampeyan.)

Pungkasan: Sawise ngerti bab-bab ing ndhuwur, banjur sampeyan bakal milih jinis boneka seks, banjur ngerti apa keuntungan saka boneka seks, utawa yen boneka seks 100cm dibandhingake karo boneka seks ukuran lengkap, boneka jinis 100cm Apa apa kaluwihan saka boneka? Mangga terus maca.


Ayo Njelajah Kaluwihan Nduwe Boneka Seks 100cm

1. Aku kira setengah saka wong tuku boneka katresnan 100cm amarga alasan iki: Luwih murah - Minangka panuku boneka seks pisanan, sampeyan bisa uga weruh yen boneka seks bisa larang regane saka $1000-$2000+. Boneka jinis mini bakal ngidini sampeyan nyoba boneka seks tanpa ngrusak bank. Padha biasane sawetara atus dolar luwih murah.

2. Alasan sing paling jelas yaiku Lighter - Boneka Jinis abot amarga digawe saka lapisan TPE utawa bahan silikon sing kandel, lan duwe balung logam internal. Boneka mini luwih entheng, dadi luwih gampang ditangani, maneuver, lan diangkat.

3.Easier kanggo Singidaken, Simpen akèh papan ing kamar turu - Akeh wong sing poto-sadar babagan wong liya nemokake boneka. Sing luwih cilik boneka kasebut, luwih gampang didhelikake. Iki gumantung yen sampeyan manggon dhewe utawa karo wong liya.

4. Boneka seks 100cm luwih nyata tinimbang boneka seks 60cm, luwih trep tinimbang boneka seks 150cm, lan regane ora larang banget, mula boneka seks 100cm minangka pilihan sing paling apik.


Alasan Ndhuwur Asale Saka Desain Boneka Dhewe, mesthi ana uga Alasan Emosional kanggo Wong.

1. Kanthi boneka seks TPE, wong lanang bisa santai lan mesthi bakal nyuda kedadeyan penyakit menular seksual.

2. Kanggo Boneka Cinta 100cm bisa mbantu ngilangi stres ing karya. Urip lan pakaryan pancen stres banget. Duwe boneka silikon cilik minangka cara sing efektif kanggo ngilangi stres. Sampeyan bisa nyoba yen sampeyan pengin.

3. Dheweke bisa nyetel status urip kanggo wong lajang, utawa wong lanang lan wadon sing wis pisah sauntara.

4. Klamben perayaan, boneka seks katon luwih nyata tinimbang sawetara boneka kembung, saengga uga dadi pilihan sing apik kanggo dekorasi kanggo festival.

Yen sampeyan kepengin pesen boneka seks cilik, aku nyaranake situs web HYDOLL. Kita spesialis ing boneka seks 100cm lan boneka seks liyane sing luwih cilik lan duwe akeh saham 100cm boneka seks nyata kapal kasebut saka AS.