Ndeleng kabeh Ndeleng kabeh Klik kene
Panas jinis
TOP SELL BONEKA
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Flat Chested
    Boneka Jinis Flat Chested  TAMPILAN CEPAT
  • Boneka Jinis Remaja
    Boneka Jinis Remaja  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
Boneka seks ukuran lengkap ing saham AS
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • bocah wadon rambute abang
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling populer
    boneka katresnan nyata  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
Boneka Seks Silikon Paling Anyar 2022

Apa sampeyan seneng silikon? Aja kantun kesempatan iki. wektu bener: 3.1-4.30

BUY 1 GET 2 kepala lan 2 wig
Koleksi sing disaranake
Boneka Seks BBW
kurva sampurna lan dodo lengkap, ayu lan seksi
Boneka Seks 100CM Kab
Boneka seks 100cm minangka salah sawijining sing paling laris
Boneka Seks Murah
HYDOLL milih boneka katresnan sing terjangkau kanggo sampeyan
Boneka Seks BBW
kurva sampurna lan dodo lengkap, ayu lan seksi
Boneka Seks 100CM Kab
Boneka seks 100cm minangka salah sawijining sing paling laris
Boneka Seks Murah
HYDOLL milih boneka katresnan sing terjangkau kanggo sampeyan
BONEKA SEX Panas
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling murah
    Boneka seks murah  TAMPILAN CEPAT
  • boneka katresnan realistis
    boneka seks paling nyata  TAMPILAN CEPAT
  • boneka seks paling nyata
    boneka jinis urip  TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
GAWAR khusus
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  • bocah wadon rambute abang
      TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

    166CM F-Cup Lifelike Sex Doll-Stok Ing Australia

    $1,578 $939
  •   TAMPILAN CEPAT
  •   TAMPILAN CEPAT

Panas jinis

Boneka Seks Torso
Boneka Seks Torso
Boneka Seks Pria
Boneka Seks Pria
Boneka Seks Jarahan Gedhe
Boneka Seks Jarahan Gedhe
Boneka Cinta
Boneka Cinta
Dolanan Jinis Jepang
Dolanan Jinis Jepang
Boneka Jinis Silicone
Boneka Jinis Silicone
Boneka Jinis Anime
Boneka Jinis Anime
Boneka Nyata
Boneka Nyata

 

Apa iku Boneka Seks?

 Cukup, boneka jinis yaiku boneka pendamping seksual, kalebu kabeh jinis boneka jinis kembung lan boneka jinis padhet, kalebu wadon lan lanang, padha ditetepake minangka manungsa-kaya, full-awak, anatomically bener boneka antropomorfik saka bahan beda.

Contone, silikon, lan elastomer termoplastik (TPE). lan kisaran rega sing dirancang kanggo nggunakake seksual. A boneka jinis (uga boneka katresnan utawa boneka blowup) minangka jinis antropomorfik jinis dolanan ing ukuran lan wangun saka partner seksual. Boneka seks bisa uga kalebu kabeh awak kanthi pasuryan, utawa mung sirah, pelvis, utawa awak parsial liyane, kanthi aksesoris (vagina, anus, tutuk, penis) kanggo stimulasi seksual. Bagian kasebut bisa dicopot utawa diijolake. 

 

Apa iku Boneka Seks?

 Cukup, boneka jinis yaiku boneka pendamping seksual, kalebu kabeh jinis boneka jinis kembung lan boneka jinis padhet, kalebu wadon lan lanang, padha ditetepake minangka manungsa-kaya, full-awak, anatomically bener boneka antropomorfik saka bahan beda.

Contone, silikon, lan elastomer termoplastik (TPE). lan kisaran rega sing dirancang kanggo nggunakake seksual. A boneka jinis (uga boneka katresnan utawa boneka blowup) minangka jinis antropomorfik jinis dolanan ing ukuran lan wangun saka partner seksual. Boneka seks bisa uga kalebu kabeh awak kanthi pasuryan, utawa mung sirah, pelvis, utawa awak parsial liyane, kanthi aksesoris (vagina, anus, tutuk, penis) kanggo stimulasi seksual. Bagian kasebut bisa dicopot utawa diijolake. 

Sapa sing Nggawe Boneka Seks?

Sawetara pisanan boneka jinis digawe dening pelaut Prancis (dame de voyage) lan Spanyol (dama de Viaje) ing abad kaping nembelas sing bakal diisolasi nalika lelungan dawa. Boneka masturbasi iki asring digawe saka kain sing dijahit utawa sandhangan lawas lan minangka pendahulu langsung saka jaman saiki. boneka seks diwasa. Banjur, Walanda ngedol sawetara boneka kasebut marang wong Jepang nalika jaman Rangaku, lan istilah "garwa Walanda"Isih kadhangkala digunakake ing Jepang kanggo nyebut boneka seks.

Ing taun 1918, seniman Austria Oskar Kokoschka ngaturake boneka Alma Mahler (sing ditresnani dening Kokoschka) marang pembuat wayang Jerman Hermine Moos, nalika dheweke ana ing Dresden. Senajan dimaksudaké kanggo simulasi Alma lan nampa tresno, "Alma boneka" ora gawe marem Kokoschka lan numpes sak party.

Artis surrealist Jerman Hans Bellmer wis diterangake minangka "tokoh bapak modern boneka jinis” kanggo wayang seks ing taun 1930-an kang model luwih nyata dipindhah boneka seksi luwih ing mangsa ngarep. Bellmer nggawe telung boneka, kanthi desain sing luwih canggih, sing uga nggawe ombak ing komunitas seni internasional.

Sapa sing Nggawe Boneka Seks?

Sawetara pisanan boneka jinis digawe dening pelaut Prancis (dame de voyage) lan Spanyol (dama de Viaje) ing abad kaping nembelas sing bakal diisolasi nalika lelungan dawa. Boneka masturbasi iki asring digawe saka kain sing dijahit utawa sandhangan lawas lan minangka pendahulu langsung saka jaman saiki. boneka seks diwasa. Banjur, Walanda ngedol sawetara boneka kasebut marang wong Jepang nalika jaman Rangaku, lan istilah "garwa Walanda"Isih kadhangkala digunakake ing Jepang kanggo nyebut boneka seks.

Ing taun 1918, seniman Austria Oskar Kokoschka ngaturake boneka Alma Mahler (sing ditresnani dening Kokoschka) marang pembuat wayang Jerman Hermine Moos, nalika dheweke ana ing Dresden. Senajan dimaksudaké kanggo simulasi Alma lan nampa tresno, "Alma boneka" ora gawe marem Kokoschka lan numpes sak party.

Artis surrealist Jerman Hans Bellmer wis diterangake minangka "tokoh bapak modern boneka jinis” kanggo wayang seks ing taun 1930-an kang model luwih nyata dipindhah boneka seksi luwih ing mangsa ngarep. Bellmer nggawe telung boneka, kanthi desain sing luwih canggih, sing uga nggawe ombak ing komunitas seni internasional.

boneka seks silikon
Sing kita?
Hello! Kita HYDOLL.COM. HYDOLL.COM iku salah siji saka toko online anjog ing donya kanggo boneka jinis lan sampeyan duwe akeh alasan apik kanggo tuku saka kita. Kita minangka perusahaan sing berkembang kanthi cepet amarga kita tansah ngutamakake pelanggan. Mbalik ing taun 2016, kita ngerteni sawetara dhaptar rega murah ing Amazon, SellingPlace, lan eBay. nomer akeh bakul padha nggunakake siasat fraudulent kanggo ngedol boneka katresnan ing prices arang banget murah. Kita nemokake manawa akeh panuku nampa boneka seks sing ora apik lan mula ora percaya karo Speedy, Amazon, lan eBay. Kita nyadari yen kita kudu milih pemasok boneka seks sing berkualitas kanggo para panuku lan nggawe situs web tanpa penipuan. Dadi kita nggawe HYDOLL Kita nemokake boneka seks merek kondhang kanggo digarap, kayata WM Dolls, Piper Dolls, lan liya-liyane. boneka jinis saka supplier liyane ing rega murah.
Sing kita?
Hello! Kita HYDOLL.COM. HYDOLL.COM iku salah siji saka toko online anjog ing donya kanggo boneka jinis lan sampeyan duwe akeh alasan apik kanggo tuku saka kita. Kita minangka perusahaan sing berkembang kanthi cepet amarga kita tansah ngutamakake pelanggan. Mbalik ing taun 2016, kita ngerteni sawetara dhaptar rega murah ing Amazon, SellingPlace, lan eBay. nomer akeh bakul padha nggunakake siasat fraudulent kanggo ngedol boneka katresnan ing prices arang banget murah. Kita nemokake manawa akeh panuku nampa boneka seks sing ora apik lan mula ora percaya karo Speedy, Amazon, lan eBay. Kita nyadari yen kita kudu milih pemasok boneka seks sing berkualitas kanggo para panuku lan nggawe situs web tanpa penipuan. Dadi kita nggawe HYDOLL Kita nemokake boneka seks merek kondhang kanggo digarap, kayata WM Dolls, Piper Dolls, lan liya-liyane. boneka jinis saka supplier liyane ing rega murah.
boneka seks silikon
Kenapa Pilih HYDOLL?
We offer kualitas dhuwur boneka seks seksi ing toko HYDOLL, sampeyan bisa tansah njaluk boneka katresnan ing rega cukup, free ongkir kanggo kabeh pesenan, lan layanan customer anjog ing industri. Yen sampeyan nggoleki boneka seks sing berkualitas, iki minangka pilihan sing paling apik. Kita duwe pilihan unik saka boneka katresnan realistis mewah sing dirancang kanggo katon lan aran kaya wong wadon sing sampeyan impen. Pengalaman blanja sing fokus ing pelanggan mesthi dadi tujuane lan kita bangga karo kabijakan lengkap sing ndadekake kita ana ing jagad ndhuwur lan ngluwihi pesaing. Teka lan pilih favorit
boneka nyata
Kenapa Pilih HYDOLL?
We offer kualitas dhuwur boneka seks seksi ing toko HYDOLL, sampeyan bisa tansah njaluk boneka katresnan ing rega cukup, free ongkir kanggo kabeh pesenan, lan layanan customer anjog ing industri. Yen sampeyan nggoleki boneka seks sing berkualitas, iki minangka pilihan sing paling apik. Kita duwe pilihan unik saka boneka katresnan realistis mewah sing dirancang kanggo katon lan aran kaya wong wadon sing sampeyan impen. Pengalaman blanja sing fokus ing pelanggan mesthi dadi tujuane lan kita bangga karo kabijakan lengkap sing ndadekake kita ana ing jagad ndhuwur lan ngluwihi pesaing. Teka lan pilih favorit
boneka nyata
Video pabrik boneka seks
Iki video saka kolega ayu ngunjungi pabrik sing Saka sculpting kepala boneka kanggo implanting alis. Looking forward kanggo ndeleng
Video pabrik boneka seks
Iki video saka kolega ayu ngunjungi pabrik sing Saka sculpting kepala boneka kanggo implanting alis. Looking forward kanggo ndeleng
Napa Sampeyan Perlu Boneka Seks Ukuran Urip?
1. Padha bisa bantuan karo kuatir, kasepen
Kanthi kompetisi sing sengit ing masyarakat, tekanan masyarakat saya tambah. Wong nyoba kanggo nyuda meksa ing sawetara cara, kayata arep bar, arep golf, etc. Nanging carane iki luwih macem saka ndhuweni partner seksual? Nalika sampeyan dikritik dening atasan, nalika sampeyan nganggur, utawa nalika kanca-kanca ora ngerti sampeyan, utawa nalika sampeyan putus karo pacar. Apa sampeyan rumangsa ora kuwat, kuwatir, lan stres? Bayangna wae, ing bengi-bengi sepi sing ora kaetung, turu dhewe ing amben, rumangsa sepi nanging ora ana sing bisa ngrungokake, kepinginan seksual ing ati ora bisa dirampungake, lan sawise suwe, sampeyan bisa dadi tuwa lan rumangsa urip ora ana gunane. . Apa bab elek iki?
2.More lan liyane wong dadi pecandu jinis boneka nyata
Data resmi nuduhake yen ana akeh wong sing tuku boneka seks urip nyata. Dheweke mikir yen investasi kaya iki bakal entuk bathi gedhe.
3. Boneka Seks Nyata manut
Ing kene, sampeyan umume, dheweke bakal ngrungokake pesenan sampeyan, lan bakal 100% nglakokake. Sampeyan bisa nyoba macem-macem pose seksual. Sampeyan bisa duwe jinis karo boneka seks ing ngendi wae ing omah. Yen sampeyan seneng lisan boneka nyata realistis, sampeyan bisa nggunakake tutuk, tempek, lan anus kanggo ngeculake kepinginan.
boneka jinis
Napa Sampeyan Perlu Boneka Seks Ukuran Urip?
1. Padha bisa bantuan karo kuatir, kasepen
Kanthi kompetisi sing sengit ing masyarakat, tekanan masyarakat saya tambah. Wong nyoba kanggo nyuda meksa ing sawetara cara, kayata arep bar, arep golf, etc. Nanging carane iki luwih macem saka ndhuweni partner seksual? Nalika sampeyan dikritik dening atasan, nalika sampeyan nganggur, utawa nalika kanca-kanca ora ngerti sampeyan, utawa nalika sampeyan putus karo pacar. Apa sampeyan rumangsa ora kuwat, kuwatir, lan stres? Bayangna wae, ing bengi-bengi sepi sing ora kaetung, turu dhewe ing amben, rumangsa sepi nanging ora ana sing bisa ngrungokake, kepinginan seksual ing ati ora bisa dirampungake, lan sawise suwe, sampeyan bisa dadi tuwa lan rumangsa urip ora ana gunane. . Apa bab elek iki?
2.More lan liyane wong dadi pecandu jinis boneka nyata
Data resmi nuduhake yen ana akeh wong sing tuku boneka seks urip nyata. Dheweke mikir yen investasi kaya iki bakal entuk bathi gedhe.
3. Boneka Seks Nyata manut
Ing kene, sampeyan umume, dheweke bakal ngrungokake pesenan sampeyan, lan bakal 100% nglakokake. Sampeyan bisa nyoba macem-macem pose seksual. Sampeyan bisa duwe jinis karo boneka seks ing ngendi wae ing omah. Yen sampeyan seneng lisan boneka nyata realistis, sampeyan bisa nggunakake tutuk, tempek, lan anus kanggo ngeculake kepinginan.
boneka jinis

Saka Blog Kita

Rembakan
HYdoll minangka toko sing paling pinunjul, kanthi akeh lisensi asli boneka jinis merek. Boneka seks iki bisa nggawa kepuasan super kanggo pangguna, lan ing kahanan normal ora nyebabake cilaka kanggo awak utawa kulit.
Spesifikasi boneka seks:
Ana akeh ukuran boneka seks, biasane, sing paling cilik yaiku 65 cm boneka seks mini lan sing paling gedhe yaiku 175 cm. Werna lan gaya boneka iki beda-beda, lan werna rambut lan mripate uga beda. Toko iki bisa nyedhiyakake dolanan jinis iki kapan wae, supaya bisa nggampangake tuku pelanggan tanpa alangan. Ing kene, toko online nyedhiyakake macem-macem gaya boneka sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan kanggo game seks. Kita duwe boneka seks sing murah banget kanggo kabeh wong sing bisa dipilih Boneka iki anti banyu. Mulane, sampeyan bisa nggunakake boneka ing bathtub. Toko iki nyedhiyakake boneka seks kanthi fitur-fitur anyar, saengga menehi rasa nyaman lan pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan. Umume, boneka seks iku alus lan fleksibel, supaya sampeyan bisa mbengkongake dolanan menyang posisi sing cocog karo sampeyan. Nyedhiyani pangguna kanthi kesenengan orgasme ing macem-macem postur. Toko iki ora mung nyedhiyakake boneka lanang nanging uga boneka wadon, supaya pangguna bisa tuku kanthi biaya sing murah boneka seks murah Sadurunge nggunakake dolanan seks, sampeyan kudu ngresiki dhisik amarga bisa ngemot bakteri sing sithik. Mulane, wisuh sadurunge lan sawise saben nggunakake. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake dolanan seks kanggo pisanan, sampeyan kudu nyoba ngresiki sawise saben nggunakake kanggo nambah umur dolanan seks.
Dadi sampeyan mikir sampeyan pengin duwe jinis karo boneka seks?
Yen sampeyan wis mikir babagan tuku boneka seks mini nanging durung, sampeyan mbokmenawa wis takon dhewe pitakonan iki. Sing adil - sawise kabeh, tuku siji kaya seneng tuku mobil. Dheweke ora murah, minangka investasi, lan sampeyan ora pengin tuku tanpa menehi test drive dhisik. Nanging, ora kaya mobil, sampeyan ora bisa nyoba barang dagangan nalika nerangake boneka cinta.  
Apa kahanan sing durung mesthi kasebut ngalangi sampeyan supaya ora tuku?
Sampeyan bisa nggoleki online sedina muput lan nemokake macem-macem panemu. Lan ana akeh. Sawetara pratelan iku minangka apik minangka bab nyata; sawetara ngandika iku malah luwih apik, lan sawetara wis pengalaman kurang saka sampurna.  
Dadi, sapa sing kudu dipercaya?
Boneka katresnan duwe sawetara keuntungan, saka nambah kapercayan kanthi nambah stamina, nganti duwe dolanan teknologi dhuwur ing kamar turu. Dheweke luwih murah tinimbang pacaran lan bisa mbantu sampeyan ngilangi jinis nalika ketemu wong anyar. Kita pengin sampeyan bisa melu ing kaluwihan kasebut lan dadi kekasih sing luwih apik lan percaya diri. Nanging sampeyan bakal tansah ana ing pager nganti sampeyan entuk klarifikasi sing dikarepake babagan seluk beluk harfiah saka boneka katresnan.
Kesenengan Fisik sing nggumunake
Yen sampeyan serius babagan tuku boneka seks, mesthine sampeyan wis nindakake riset babagan merek, bahan, lan kabeh sing ana ing antarane. Nanging yen sampeyan lagi anyar kanggo bisnis iki, sampeyan kudu ngerti sing jumlah kesenengan sing njaluk saka jinis karo a boneka seks silikon hubungane langsung karo jumlah sing sampeyan gunakake kanggo dheweke. Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni kanthi tuku kanthi murah lan entuk kabeh sing bakal sampeyan lakoni kanggo mitra sing luwih larang. Nanging, boneka seks dudu salah sawijining produk kasebut. Sex With A Sex Doll - Akira Laying In Bed Priksa Akira lan maca critane Nanging, sampeyan saiki manggon ing wektu manufaktur lan teknologi berkembang luwih cepet tinimbang sing wis ana. Tegese boneka katresnan dadi luwih maju, luwih rinci, lan luwih urip. Kajaba iku, akeh boneka teka kanthi pilihan kanggo vagina sing bisa dicopot sing bisa diganti karo sing ngemot ridges, getaran, lan liya-liyane kanggo kesenengan maksimal. Boneka sing luwih maju duwe sistem pemanas sing niru anget saka tempek nyata. Gabungke karo lube sethitik, lan sampeyan lagi ing dalan kanggo Pleasure City!  
Nanging Piye Sejatine Rasane?
Iku temenan bakal aran Fantastic yen sampeyan duwe realistis jinis boneka kabeh lonceng lan whistles.
Boneka Sove adol kanthi apik ing Pandemi COVID-19

COVID-19 wis nyekseni penutupan perusahaan ing saindenging jagad, nanging amarga karantina wajib, industri boneka seks katon saya maju.

Nalika wengi saya suwe saya suwe, watesan popularitas dadi sepi, lan jumlah warga sing tuku boneka seks mundhak.

Sawetara pemasok percaya manawa industri boneka seks tampil luwih apik tinimbang pandemi COVID-19. Amarga ora mung meksa wong nggunakake boneka seks kanggo ngisolasi awake dhewe. Akeh pasangan sing tuku dolanan iki kanggo nambah kesenengan seksual. Ing sasi pungkasan, dodolan boneka kita bakal tuwuh, lan dodolan boneka seks mini bakal luwih cepet. Rega murah, fungsi padha, ukuran luwih cilik, gampang diresiki.

JAKARTA - boneka tresna wis sade uga sadurunge Natal. Pandemi COVID-19 nggawe 'badai sing sampurna' kanggo pelanggan sing sepi.

Statistik muncul saka Amerika Serikat lan nuduhake manawa kunci kasebut nyebabake dodolan boneka seks ing New York, Los Angeles, Chicago lan Dallas.

Riset nuduhake kenaikan dodolan 25 persen ing 2020 dibandhingake karo 2019 - dene statistik ing New York nuduhake dodolan tambah 65 persen, miturut perusahaan boneka seks HYDOLL.


Nalika SexDollGenie sing berbasis ing Miami ngaku dodolane njeblug 218 persen wiwit taun 2019 nganti 2020.


Pemilik HYDOLL, Bill marang New York Post, dheweke mikir luwih akeh wong lanang sing dadi boneka seks kanggo kepuasan seksual. Alasane, iku boneka jinis lifelike ora rumit kaya wanita.


Lan dheweke prédhiksi manawa akeh wong luwih seneng nglampahi Natal karo boneka seks tinimbang manungsa.

"Kanggo umume, iki bisa dadi bedane antarane nglampahi musim liburan kanthi karantina piyambak, utawa karo pasangan seksual impen sampeyan supaya sampeyan lan amben anget ing wayah bengi sing adhem," ujare Gill dikutip dening Daily Star, Senin, 14 Desember.

Boneka seks iki regane cukup larang, 2-3 ewu dolar AS, utawa padha karo Rp.28-42 yuta saben item.

Boneka seks diwasa bisa nyukupi kabutuhan seksual sing peteng. Ayo, ngeculake libido karo boneka seks murah iki. Kabeh iki duwe kabijaksanaan lengkap, lan saiki duwe boneka diwasa nyata bisa mbantu sampeyan. Ing kene sampeyan bisa kerja keras kanggo nggayuh fantasi akhir seksual, lan sampeyan nindakake karya sing sithik. Boneka seks sing murah bisa diarani minangka sing paling larang. Padha bisa gawe marem urip jinis kanggo dhuwit sethitik banget

COVID-19 wis nyekseni penutupan perusahaan ing saindenging jagad, nanging amarga karantina wajib, industri boneka seks katon saya maju.

Nalika wengi saya suwe saya suwe, watesan popularitas dadi sepi, lan jumlah warga sing tuku boneka seks mundhak.

Sawetara pemasok percaya manawa industri boneka seks tampil luwih apik tinimbang pandemi COVID-19. Amarga ora mung meksa wong nggunakake boneka seks kanggo ngisolasi awake dhewe. Akeh pasangan sing tuku dolanan iki kanggo nambah kesenengan seksual. Ing sasi pungkasan, dodolan boneka kita bakal tuwuh, lan dodolan boneka seks mini bakal luwih cepet. Rega murah, fungsi padha, ukuran luwih cilik, gampang diresiki.

JAKARTA - boneka tresna wis sade uga sadurunge Natal. Pandemi COVID-19 nggawe 'badai sing sampurna' kanggo pelanggan sing sepi.

Statistik muncul saka Amerika Serikat lan nuduhake manawa kunci kasebut nyebabake dodolan boneka seks ing New York, Los Angeles, Chicago lan Dallas.

Riset nuduhake kenaikan dodolan 25 persen ing 2020 dibandhingake karo 2019 - dene statistik ing New York nuduhake dodolan tambah 65 persen, miturut perusahaan boneka seks HYDOLL.


Nalika SexDollGenie sing berbasis ing Miami ngaku dodolane njeblug 218 persen wiwit taun 2019 nganti 2020.


Pemilik HYDOLL, Bill marang New York Post, dheweke mikir luwih akeh wong lanang sing dadi boneka seks kanggo kepuasan seksual. Alasane, iku boneka jinis lifelike ora rumit kaya wanita.


Lan dheweke prédhiksi manawa akeh wong luwih seneng nglampahi Natal karo boneka seks tinimbang manungsa.

"Kanggo umume, iki bisa dadi bedane antarane nglampahi musim liburan kanthi karantina piyambak, utawa karo pasangan seksual impen sampeyan supaya sampeyan lan amben anget ing wayah bengi sing adhem," ujare Gill dikutip dening Daily Star, Senin, 14 Desember.

Boneka seks iki regane cukup larang, 2-3 ewu dolar AS, utawa padha karo Rp.28-42 yuta saben item.

Boneka seks diwasa bisa nyukupi kabutuhan seksual sing peteng. Ayo, ngeculake libido karo boneka seks murah iki. Kabeh iki duwe kabijaksanaan lengkap, lan saiki duwe boneka diwasa nyata bisa mbantu sampeyan. Ing kene sampeyan bisa kerja keras kanggo nggayuh fantasi akhir seksual, lan sampeyan nindakake karya sing sithik. Boneka seks sing murah bisa diarani minangka sing paling larang. Padha bisa gawe marem urip jinis kanggo dhuwit sethitik banget

Yen boneka seks terus nambah ing tingkat sing wis suwene patang taun kepungkur (wiwit aku pungkasan katon ing situs web boneka nyata patang taun kepungkur, dandan sing ageng) banjur langit watesan tenan. Kabeh teknologi cenderung nambah kanthi tingkat sing terus saya tambah, efek bola salju, mula aku ngarepake tingkat perbaikan sing luwih cepet sajrone patang taun sabanjure. Bisa uga biaya bakal mbuktekake faktor sing mbatesi, bisa uga ana watesan ndhuwur sing bakal ditindakake wong Boneka seks sing realistis, nanging maneh, bisa uga ora ana. Aku wis ngelingi yen boneka nyata saiki ana ing model sing luwih akeh, kanthi rega sing luwih akeh. Model biaya paling apik apik tenan, yen ora kanggo lapisan jamur, sampeyan bakal berjuang kanggo ndeleng sing ora nyata, paling ora ing gambar. Katon manawa sawetara wujud vokalisasi lan gerakan animatronik bisa dadi faktor sing bakal ditambahake sabanjure. Aku uga bisa ndeleng perusahaan boneka nyata kalebu sawetara Urut saka unit panas internal, misale jek dadi idea cantik dhasar, lan aku kaget sing durung rampung sadurunge. Uga, minangka pangguna asring poise boneka, ing kursi, etc, perlu kanggo anget munggah ing amben karo kemul listrik ing kudu cukup matesi. Nanging banjur, mbok menawa sapisan ing Boneka seks sing realistis wis warmed munggah bisa tetep anget kanggo sawetara wektu? Bakal kasengsem ngerti. Dadi, ing 10 taun aku mikir boneka seks mini bakal dadi anget kaya wong nyata, lan bisa ngomong, obah, lan nanggapi. Dheweke uga bakal bisa ngliwati kabeh cairan awak, cipratan, getih, luh, idu, mani (eling ana boneka nyata lanang), kringet, susu, sekresi vagina, telek, (apa aku lali apa-apa?) dadi karya sing lagi dilakoni saiki. Aku kudu mikir padha bakal Ngurutake metu sing jahitan jamur nguwatirake uga, nanging aku bakal sedih yen dadi, iku paling menarik bab dolls, sing nyata / ora frisson nyata. Aku guess kanggo loro sexes saka boneka, kemampuan kanggo convincingly orgasme bakal soko sing seksual kedhaftar bakal mbayar premium kanggo. Nanging ngenteni sawetara menit, apa aku ora kudu mbayar gaji yen aku bakal ngrancang barang-barang getih kanggo dheweke
Jaminan Kita
Jaminan Kita